Un produs Blogger.

luni, iunie 10, 2013

Review 2-in-1: FDT EverLasting si crema colorata Very Me

8 comentarii :
Hello girls!

Azi va voi vorbi despre FDT Everlasting de la Oriflame si crema colorata de fata de la Very me.



Pana anul trecut nu am folosit fond de ten decat daca mergeam la un eveniment,dar in rutina mea zilnica nu-si avea locul :).Mi se parea prea complicat de folosit,deoarece nu stiam sa-l intind foarte bine,puneam prea mult produs pe fata,asa ca rezultatul arata ca o masca (in cel mai bun caz :D ).
Foloseam in schimb pudra,cu ea ma intelegeam foarte bine :).
Tenul meu nu prea are imperfectiuni,decat "bujori in obrajori",care mie nu-mi plac deloc si ii ascundeam cu pudra.Nici nu voiam sa aud de blush :D.
Dar pentru ca voiam sa intru "in randul lumii" :D,anul trecut m-am hotarat sa-mi achizitionez un fond de ten.Si pentru ca vazusem crema colorata pentru fata din gama Very Me ,de la Oriflame,o gama destinata adolescentelor,care are preturi accesibile,iar raportul calitate-pret este bun,m-am hotarat asupra acesteia,atat pentru ca mi se parea mai usor sa invat sa-mi aplic o crema colorata inainte sa dau "testul suprem" cu fondul de ten :D.,cat si pentru ca nu voiam sa investesc o caruta de bani intr-un produs pe care poate nu aveam sa-l folosesc.
Crema colorata pentru fata Very Me se gaseste in doua nuante : light si dark.Eu mi-am ales-o pe cea dark,pentru ca am tenul mai inchis.









M-am inteles foarte bine cu ea,are o textura usoara,cremoasa,se intinde foarte bine,nu incarca fata,are un miros foarte placut,se poate folosi atat ca baza cat si de sine statatoare.
Nu este rezistenta la transfer (dar la acest pret nici nu ma asteptam ),dar pe mine nu m-a deranjat extrem de mult asta.
Gradul de acoperire este mic spre mediu.
Ambalajul este practic,micut,dragut,are 30 de ml.
Pretul intreg este de 14 lei,dar de cele mai multe ori il gasiti la reducere in catalog,la 9-10 lei.
Dupa ce am vazut ca am devenit "maestra" (simtiti ironia,da? :D) in aplicarea cremei colorate,m-am hotarat ca e timpul sa incerc si cu un fond de ten "adevarat" si am avut norocul ca exact in acel timp,cei de la Oriflame au lansat FDT Ever Lasting.





Cum il prezinta Oriflame : Fond de ten ultra-eficient,cu tehnologie patentata de ingrijire a pielii si multiple beneficii asupra tenului.Testele clinice au confirmat rezistenta la transfer,pentru un efect de lunga durata.Formula lejera contine silicon,ce contribuie la mentinerea unui aspect final catifelat si mentinerea unei senzatii de confort.Rezista pana la 10 ore.
Parerea mea : Eu am nuanta Natural Beige.Imi place senzatia de catifelare pe care o lasa si faptul ca are o textura foarte usoara,nici nu simti ca-l porti.Dupa parerea mea,are o acoperire medie,dar nu este foarte rezistent la transfer.Trece testul tricoului alb,dar pe telefon se transfera,dar per ansamblu raportul calitate-pret este unul bun.Rezistenta lui este cam de 8 ore,nu 10,dupa cum promite,dar pe mine nu ma deranjeaza acest aspect,pentru ca oricum il fixez cu pudra,pe care o am tot timpul la mine,pentru mici retusuri :).
Vine ambalat intr-o sticluta de plastic tare (gros) de 30 ml cu pompita,ceea ce e iar un plus,pentru ca mai unele "accidente" :) .
Imi place,pentru ca pot sa dozez foarte bine cantitatea de produs dorita,dar am citit ca alte fete nu erau foarte multumite de fondurile de ten cu pompita pentru ca,spuneau ele,atunci cand ajungi aproape de terminarea lui nu mai poti scoate produs din sticluta.Acum sunt curioasa sa vad daca asa va fi :).Vi s-a intamplat si voua acest lucru?
Are o textura mai densa decat crema colorata Very Me,dar eu oricum il aplic cu degetele (am incercat si cu buretei,si cu pensula...prea complicat pentru mine deocamdata :D ).
Pretul este unul bun :37 de lei pret intreg,dar de cele mai multe ori,si acest ten este la reducere,la pretul de 22-23 de lei.


Si cam astea au fost experientele mele de pana acum cu fondurile de ten :).
Va pupacesc si astept si parerile/experientele voastre legate de fondurile de ten.


8 comentarii :

  1. Nici eu nu prea foloseam fond de ten inainte.In liceu mai probam cate o mostra,dar niciodata nu am avut unul intreg pentru ca nu ma descurcam cu aplicatul.Dar am descoperit fondul de ten Giordani Gold Age Defying tot de la Oriflame si m-am indragostit iremediabil.:)) Nu stiu sa spun exact cate sticlute am avut,peste 10 sigur. :D Imi place mult de tot,nu are acoperire foarte mare,dar pentru mine e suficienta neavand probleme grave cu tenul. Am mai folosit si altele si cu siguranta o sa mai incerc multe,pentru ca sunt curioasa de noutati,insa la acesta nu o sa renunt!! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ooo,pai ai avut cateva iubita :D.Si pe mine ma bate gandul sa incerc FDT GG Age Defying :) si mai vreau sa incerc ceva BB Cream-uri :).Kisses

      Ștergere
  2. Mie nu mi-a placut very me, i-am pasat-o mamei :)). In schimb fondul de ten Ever lasting il am si eu si-l folosesc aproape zilnic, imi place. :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie imi place Very Me, de cand s-a lansat o tot cumpar in fiecare vara. Fondul de ten inca nu l-am incercat, foarte bine m-am inteles cu cele Giordani, insa nici celelalte nu au fost dezastru. Am avut chiar si fdt Very Me care mi-a placut chiar foarte mult, e chiar ok pentru pretul sau.
    www.ioanarosu.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu ma gandesc sa incerc cele Giordani :).Si eu sunt in general multumita de gama Very Me,mi-au placut toate produsele pe care le-am incercat de la ei :). :*

      Ștergere
  4. Le am pe amandoua , dar cel mai bine ma inteleg cu GG Age Defying , nu-s minciuni ce scrie in catalog , chiar isi face treaba si merita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am folosit produse GG,ai dreptate,sunt produse de calitate.O sa incerc si fondul de ten.:*

      Ștergere