Un produs Blogger.

miercuri, iulie 15, 2015

Review - Gama NeoForce de la Oriflame

4 comentarii :
Buna fetelor!


Pentru azi am pregatit un review pe care l-am promis acum ceva timp si pentru ca cele 3 luni recomandate pentru folosirea acestei game au trecut,pot sa va spun parerea mea despre samponul si lotiunea tonica NeoForce de la Oriflame.





Nu prea am vorbit pe blog despre podoaba mea capilara,pentru ca nu prea am avut ce sa spun despre ea.
Imi place foarte mult parul lung,il iubesc,il ador si imi e foarte,foarte,foarte greu sa merg sa il tai,dovada fiind faptul ca in 7 ani m-am tuns de doua (DA,ati citit bine) ori :) .
Nu va imaginati ca parul meu e super frumos si des.Nu e nici frumos,nici des.Firul e subtire,fara volum,uneori se mai si electrizeaza,mi se incalceste numai daca te uiti la el :)),este gras la radacina si uscat la varfuri,dar cea mai mare problema e faptul ca imi cade intr-o veselie.Si nu-mi cade in cantitati "normale",ci imi cade foarte mult,se rupe...o adevarat drama (uneori ma gandesc ca la 30 de ani o sa mi se vada chelia).Am incercat sampoane,tratamente home made...nimic nu a dat rezultat.Pana cand am descoperit samponul de la Oriflame,din gama  Hair X Advanced Growth Reviver,pe care l-am inclus si in favorite,la timpul lui :


Din pacate,cei de la Oriflame au ales sa-l scoata din productie anul trecut parca,asa ca am revenit la sampoanele obisnuite,cu parere de rau.
Daaaar anul acesta a aparut o noua...subgama in gama Hair X Advanced,si anume NeoForce,cu aceleasi proprieteti ca si anteriorul,dar cu ambalajul schimbat si formula imbunatatita.
A trebuit sa o incerc,sa vad daca isi face bine treaba,asa ca am pus in cos samponul si lotiunea tonica pentru scalp (mai exista si un spray pentru volum) si ale mele au fost :) .


Descrierea oficiala a samponului :

Şampon cu utilizare zilnică, ce curăţă eficient sebumul în exces şi impurităţile acumulate din mediul extern, contribuind la revitalizarea şi întărirea firului de păr**. Formulă cu extract de celule stem din plante, sistem de regenerare şi 6-Gingerol. Conferă părului şi scalpului o senzaţie de prospeţime şi vitalitate.

Ingrediente :

AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, GLYCOL DISTEARATE, SODIUM CHLORIDE, LAURETH-4, POLYQUATERNIUM-7, PARFUM, DICAPRYLYL ETHER, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, LAURYL ALCOHOL, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, HEXYL CINNAMAL, 2-BROMO-2-NITROPROPANE-1, 3-DIOL, BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, FORMIC ACID, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, SODIUM CITRATE, TOCOPHERYL ACETATE, METHYLPARABEN, ZINGIBER OFFICINALE ROOT EXTRACT, PROPYLPARABEN, PENTYLENE GLYCOL, MALUS DOMESTICA FRUIT CELL CULTURE EXTRACT, PHENOXYETHANOL, XANTHAN GUM, ISOCHRYSIS GALBANA EXTRACT, GLYCERIN, LECITHIN




Dupa cum v-am spus in fiecare postare in care am inclus sampoanele din gama HairX,nu am fost multumita de ambalaj,pentru ca dupa cateva utilizari capacul nu se mai inchidea.Nu pot sa spun ca m-a deranjat enorm acest lucru,pentru ca am continuat sa cumpar si sa folosesc aceste sampoane,doar ca era un minus ambalajul.
Ei bine,la noul sampon,au schimbat ambalajul,punandu-i o pompita.Si cantitatea e mai mica decat la sampoanele normale din gama Hair X,avand doar 200 ml,iar pretul lui fiind de aproximativ 13-14 lei.
Cand am vazut noul sistem de dozare am fost super incantata,dar cand am inceput sa-l folosesc si cand am vazut cat de putin produs iese...si de cat produs am nevoie pentru a-mi spala "claia",m-am gandit ca aceasta "cura" de 3 luni va fi foarte costisitoare pentru mine.
Am inceput "operatiune" si ceea ce m-a socat,si chiar m-a socat,a fost faptul ca imi samponam parul si nu aveam nici un fir de par ramas in palma (inainte imi ramaneau suvite intregi,si nu,nu glumesc)."Ei,nu se poate,doar e prima data cand il folosesc" mi-am spus,asa ca am aplicat masca de par,iar dupa ce ea si-a facut efectul m-am pieptanat (aici era si mai mare durerea) dar...foarte putine fire de par pe pieptan,in limita normalului,as putea spune."Hm...nu cred" mi-am zis.Abia asteptam sa ma spal iar pe cap si sa vad daca vor fi aceleasi efecte.In cele 2-3 zile dintre spalari (nu l-am folosit zilnic) am observat ca atunci cand ma pieptanam nu mi se mai rupeau/cadeau atatea fire ca si pana atunci.Ce mi-am zis?! "Nu creeeed",clar :D .Si a urmat a doua spalare....si a treia...si rezultatele au fost aceleasi,adica parul meu in sfarsit statea unde ii era locul.Happy me!
Cat despre produs in sine,pot sa va spun ca are o culoare alb-sidefata,iar pompita nu scoate mult produs,asa ca atunci cand am vazut ca am nevoie cam de 10-15 pompite pentru spalare,mi-am zis ca flaconul o sa-mi ajunga pentru jumatate de luna,maxim 3 saptamani,dar am avut surpriza placuta sa constat ca este spornic si m-a tinut vreo 6-7 saptamani (in conditiile in care l-am folosit in medie de 2 ori pe saptamana,rar de 3 ori).Pentru cele care aveti parul des si lung,sigur nu va va tine atat,dar parul meu e..."economic" :D .
Nu pot sa spun ca il simt mai voluminos si nici nu o sa va spun ca nu imi mai cade parul,dar  fata de cum mi-a cazut inainte de a folosi acest sampon,pot spune ca acum imi cade in limite normale.Parca mi-a crescut ceva mai repede parul,si asta mi-am dat seama dupa 2 luni de utilizare,dar nu stiu daca samponul este cauza sau natura :) .


Descrierea oficiala a lotiunii tonice :

Loţiune tonică avansată, ce întăreşte firul de păr, prelungindu-i durata de viaţă. Formulă cu extract de celule stem din plante, un sistem de regenerare şi 6-Gingerol, pentru stimularea creşterii sănătoase a părului la rădăcină, pentru un aspect mai des şi mai voluminos, după doar 3 luni de utilizare**. Se aplică de două ori pe zi.

Ingrediente :

AQUA, ALCOHOL DENAT., OLETH-20, PENTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, PARFUM, DISODIUM EDTA, SODIUM CITRATE, TOCOPHERYL ACETATE, HEXYL CINNAMAL, BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, ISOCHRYSIS GALBANA EXTRACT, CITRIC ACID, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, ZINGIBER OFFICINALE ROOT EXTRACT, GERANIOL, MALUS DOMESTICA FRUIT CELL CULTURE EXTRACT, PHENOXYETHANOL, XANTHAN GUM, LECITHIN



Despre lotiunea tonica pot sa va spun ca ajuta mult in combaterea sebumului.Ca sa aveti o ideea despre cat de gras imi e parul,va dau un exemplu : imi spal parul,il usuc,il las desfacut si ma duc la un suc.A doua zi nici nu mai poate fi vorba sa imi las parul desfacut,pentru ca se ingrasa la radacina foarte repede.
Ei,am observat ca de cand folosesc samponul si lotiunea tonica,parul meu nu se mai ingrasa asa repede,adica pot sa-mi tin parul desfacut si 2 zile.Aici am trisat,pentru ca nu am folosit-o de doua ori pe zi,ci doar atunci cand imi spalam parul si posibil sa fie si aceasta cauza pentru ca parul meu nu e mai voluminos :) .
Lotiunea tonica vine intr-un ambalaj de 100 ml cu pulverizator si costa ceva mai mult decat samponul,si anume 25-26 de lei,dar e spornica.



Eu dau cateva pufuri la radacina parului umed,dupa ce l-am impartit in mai multe parti si apoi masez bine scalpul .


Mirosul,atat al samponului cat si al lotiunii tonice este unul fresh,ambalajele sunt travel friendly,samponul avand un sistem de inchidere-deschidere,iar lotiunea tonica are un fel de capacel care nu permite produsului sa iasa "din greseala" :) .




Personal sunt foarte multumita de aceasta gama,se intelege de minune cu parul meu,imi plac si ambalajele,nu am avut pana acum probleme cu ele si cu siguranta le voi recumpara for ever and ever...sau pana cand le scot cei de la Oriflame de pe piata :( .


Voi ati folosit aceasta gama?
Daca da,cum vi se pare?
Daca nu,sunteti tentate?


Pana data viitoare,va pupacesc!

4 comentarii :

  1. Ce mult imi place ambalajul, e un mare plus :D kiss

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,si mie imi place si ma bucur ca in sfarsit s-au gandit sa schimbe ambalajul :D .
      Pupici :*

      Ștergere
  2. Si parul meu este exact cum ai descris tu. Uneori ma dispera... Lotiunea tonica mi-a trezit interesul. Multumim pt review. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merita incercata Mada,la mine chiar a facut diferenta.Si e chiar spornica,in sensul ca am terminat samponul si mai aveam mai mult de un sfert din lotiune :) .Ma bucur daca va e de folos review-ul meu :) .
      Pupici :*

      Ștergere